Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Toyo Tires un “Gumi.hu” panākumi auto izstādē AMTS

2024. gada 27. marts

No 22. marta līdz 24. martam Budapeštā jau atkal norisinājās iecienītais tūninga šovs AMTS.

Šogad tūninga šovs piesaistīja 80 280 apmeklētāju trijās pasākuma dienās. Toyo Tires un Ungāru partneris “Gumi.hu” izmantoja iespēju prezentēt automobiļu tūninga un sacīkšu versijas, kas vēl nav redzētas Ungārijā. Līdzās automobiļiem atradās atlasītas riepas no Toyo Tires klāsta speciāli izgatavotos prezentācijas stendos.

Toyo Tires stendā tika rādīti kopā 5 automobiļi. Melnais Mitsubishi Evo un sarkanais GTR Sports abi bija aprīkoti ar daļēji gludām riepām Proxes R888R. Skatienu piesaistošās automašīnas ar riepām Proxes Sport 2 no Vācijā pazīstamā tūninga pakalpojumu sniedzēja “JP Performance” – pārstāvēja tūninga daļu.Oriģinālā Toyota Supra GT4 sacīkšu mašīna no komandas “Ring-Racing”, kura šogad, “bruņojoties” ar Toyo Tires riepām piedalīsies Nirburgringas 24 stundu sacīkstēs 1.–2. jūnijā. Visi apskatāmie automobiļi bija populāri kā foto motīvi, turpretim Ring Racing Supra piedāvāja apmeklētājiem iespēju arī izjust to, kā tas ir – sēdēt īstajā sacīkšu mašīnā.  

AMTS organizatori, kā arī izstādes dalībnieki apmeklētājiem piedāvāja krāšņu izklaides programmu. Viesuļvētras simulators un straujā gaisa plūsmā rotējošās bumbas, ko Toyo Tires un “Gumi.hu” sarūpēja stendā, deva enerģiskākajiem apmeklētājiem iespēju iegūt balvas, sacenšoties vislielākā putu bumbu skaita vākšanā ierobežotā laikā. Turklāt stenda viesi varēja pārbaudīt savas braukšanas prasmes sacīkšu simulatorā, tikmēr bērniem piedāvāja izmēģināt roku zīmēšanā kā īstiem topošiem transportlīdzekļu dizaineriem.

Bezceļa apstākļu cienītājiem bija iespēja piedzīvot braucienu taksometrā pa bezceļiem ārā. Enerģiskas noskaņas ārpustelpu pasākumam ar reklāmkarogiem ap bezceļa trasi piešķīra Toyo Tires un “Gumi.hu”. Pieredzējušie 4x4 braucamo autovadītāji nodemonstrēja vadītāja sniegumu, kā arī mašīnas un riepu veiktspēju sarežģītas trases apstākļos. Braucot pāri šauriem grāvjiem, kļuva skaidrs, kāpēc riepas Open Country M/T ir izgatavotas ar tādu sānu protektora rakstu, kas ne vien aizsargā sānu no triecienu radītiem bojājumiem, bet arī nodrošina papildu aizmugurējo saķeri vilcei dubļos, kā arī uz smilšainiem un grants ceļiem.

Riepas Open Country M/T tika izmantotas arī šīgada rallijam “Africa Eco Race”. Rallijreida sāncensis no Ungārijas Lāslo Bunkoci (László Bunkoczi) savā Isuzu D-Max brauca ar riepām no Toyo Tires, lai veiksmīgi šos apstākļus pārvarētu.

Bezceļa auto ar riepām Open Country M/T “African Eco Race” oriģinālais auto ar riepām Open Country M/T

Kopīgi ar partneru “Gumi.hu” ar AKH atbalstu uzņēmums Toyo Tires ir veiksmīgi prezentējis zīmolu tūninga entuziastiem un ģimenēm. Zīmola piedāvājumā bija dažādas riepas, kuras varēja gan aptaustīt, gan iegūt priekšstatu par to veiktspēju ārpusceļa testa braucienā. Lielais šova apmeklētāju skaits nozīmē, ka priekšstatu par zīmolu ieguva plaša auditorija.

Jaunākās ziņas