Riepu meklētājs Dealer Finder

Jaunumi

Open Country dodas pēc uzvaras rallijreidā “Baja 1000”

2023. gada 9. novembris

Šīgada 16.–18. novembrī gaidāmajā rallijreidā Baja 1000 Toyo Tires atbalstīs divas komandas – Braisa Menzija (Bryce Menzies) un JAOS komandu. Toyo Tires nodrošinās komandas ar sērijas Open Country (t. i., pikapiem/SUV automobiļiem paredzētām) riepām.

Braisa komanda 

Komanda JAOS          

Čempionāta “SCORE World Desert” pēdējais posms ir “SCORE BAJA 1000”, kas ir starp pasaulē sīvākajām sacensībām ar distanci aptuveni 1300 jūdžu (jeb ~2090 kilometru) garumā no Lapazas Kalifornijas pussalā līdz Ensenadai. Pikapi startē šajās sīvajās bezceļa sacīkstēs ceturtdien, 16. novembrī plkst. 9.00 MST (CET -8 stundas). Braucēji paļausies tieši uz riepām un to pirmšķirīgu ilgizturību, lai ātrumā lavierētu uz nelīdzenām virsmām un uzrādītu labākos rezultātus, ko braucēja prasmes spēj sniegt. Bezceļa sacīkstēs dažādās pasaules malās gūtā pieredze ir ļāvusi izstrādāt sērijas Open Country riepas, kuras sagādās šīm 56. posma sacensībām “Baja 1000”. Pateicoties riepu spējai nodrošināt saķeri ar nelīdzenām virsmām un noturību pret triecieniem braukšanas laikā, tās ir nesušas daudz uzvaru.

Šoreiz Toyo Tires komandas vadītājs būs šīgada “Baja 500” un “Baja 400” uzvarētājs Braiss Menzijs un Alans Ampudija (Alan Ampudia), kurš triumfēja 2019. gada rallijreidā “Baja 1000”. Komandas transportlīdzeklim tiks izmantotas riepas Open Country M/TR, kas ir Open Country M/T pielāgotā versija.

Savukārt komanda JAOS aprīkos savu automašīnu ar Open Country R/T. Komandu JAOS pārvalda uzņēmums “Jaos Co., Ltd.” – tas ir visaptveroša profila sporta apvidus auto (SUV) un četru riteņu piedziņas transportlīdzekļu (4WD) daļu ražotājs, ar kuru uzņēmumam Toyo Tires ir nodibinātas stratēģiskas partnerattiecības. Toyo Tires mērķis ir uzvarēt šīgada čempionātā kopā ar mūsu atbalstītajām komandām, ieskaitot Braisu Menziju, kurš pašlaik ir starp labākajiem braucējiem pasaules tuksneša čempionātos.

 

Jaunākās ziņas